Black Friday 2021 Romania

Black Friday 2021

Black Friday 2021 Romania – bucurați-vă de cele mai mari reduceri de peste an.

Când este Black Friday 2021 Romania?

In acest an, Black Friday va fi organizat pe data de 26 noiembrie 2021. Însă, la Smartmarketing.ro veți beneficia din timp de toate reducerile de Black Friday. Marile reduceri, în România, încep din data de 1 noiembrie și se termină pe 28 noiembrie. Veți avea suficient timp să vă bucurați din plin de cele mai bune reduceri la articole pentru copii, îmbrăcăminte, încălțăminte, electronice și electrocasnice.

Ce este Black Friday?

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoștinței, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriașe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday își are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienții lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câștigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Black Friday 2021 este ziua cu cele mai mari promoții sau reduceri de peste an. După succesul anului trecut, în luna noiembrie se anunță, de pe acum, a fi o zi de magnifică, deoarece după experiența acumulată dealungul timpului, atât de cumpărători cât și de marile magazine, dar și datorită diversității oferite de marile branduri și a magazinelor participante.

Mai jos găsești cele mai importante magazine online participante la Black Friday 2021 Romania.

Scroll to Top